onsdag den 1. juni 2011

Arbejdsmoral og faglig stolthed? Anyone?

Håndværkerne er ikke sådan rigtig færdige endnu. Vel. Selvom det nu er en måned siden, de startede på projekt badeværelse. Og det kun skulle tage 15 arbejdsdage.

Men når en arbejdsdag er på 1½ time (2-2½ på gode dage), så tager det fucking søreme lang tid! Og vi er ved at være SÅ trætte af at have fremmede i huset hele tiden. Eller. Ikke hele tiden - men vi ved jo ikke, hvornår de kommer, så vi er forberedte på at have fremmede i huset hele tiden. Hvilket gør det ret svært at slappe ordentligt af. Eller få klaret almindelige husholdningsopgaver. Eller at komme i bund med rengøringen (det kan jo ikke betale sig, fordi håndværkere støver og roder)

Fred nu være med arbejdstiderne - det er et eller andet sted deres egen sag. Men. Hvis de kun er her i 1½ time pr. arbejdsdag, så er det vel ikke for meget forlangt, at de laver tingene ordentligt? (Funktionelt er alt ok - bortset fra elarbejdet, der ikke er færdigt i badeværelset - men finishen er HÅBløs!)

Håndværker-boss har slet ikke været her og inspicere arbejdet, men har til gengæld nu to gange meddelt vores udlejer, at de var færdige. Øhm. Nej. Stadig ikke.

Jeg kan slet, slet ikke vente med at få huset for os selv igen - og få lavet det sidste arbejde, så vi kan få det lækre, nordisk spa-agtige minibadeværelse, jeg ser for mit indre blik.

Hvis nogen har en forklaring på, hvorfor håndværkere opfører sig sådan, så er de velkomne til at oplyse mig. For jeg forstår simpelthen ikke, at man kan efterlade arbejdet som de har og erklære det for 'færdigt og klar til maling'

Suk.

2 kommentarer:

  1. Nøj, mand, jeg ville blive helt skør af det der..! Heldigvis laver manden i huset de fleste sager her..men det er selvfølgelig ikke, gentager IKKE, ensbetydende med at tingene bliver færdige til forventet tid ;)!
    Håber du er håndværkerfri i dag i det mindste!
    Smil fra Pernille

    SvarSlet
  2. Ja, vi er (jeg er i al fald!) også ved at være middelsvært skøre af at tingene ikke fungerer optimalt. Og det værste er næsten, at det ikke er os, der bestemmer. Så vi kan ikke komme videre med at få afsluttet nogen projekter før udlejer og håndværker-chef er blevet enige om, at arbejdet faktisk er afsluttet. SUK. Men i det mindste har vi ikke længere fremmede personer i hele lejligheden...

    SvarSlet