torsdag den 16. juni 2011

... skal vi ikke allesammen tage og krydse vores pølsefingre?

De af jer, der ikke har pølsefingre, må også gerne krydse med.

I eftermiddag sker der nemlig noget, der kan vise sig at være et gennembrud i hele badeværelses-projekt-sagaen. (Der startede med en masse mur-støv og larm d. 2.5. - altså for nøjagtig halvanden måned siden og som 'skulletage15arbejdsdage')

Vores udlejer kommer nemlig forbi med håndværker-chefen, og forhåbentlig bliver de enige om at erklære sagen for lukket. Der mangler godt nok stadig det sidste flisekantfugning, men det kan vi jo godt selv lave, og jeg gider helst ikke have flere håndværkere inden for dørene foreløbig. (Det er noget helt andet, når Kæreste trækker i slagbor og wife beater, ikke)

Hvis alt går vel - krydse, krydse, krydse - kan vi fra i morgen gå i gang med at få spartlet fuger, fuget flisekanter, sat væv op med vådrumsklæber indvendigt og udvendigt på badeværelset, male, købe inventar og indrette.

Hvilket er mindst 1000 gange sjovere end at være i venteposition. Som man nødvendigvis må indstille sig på at være, når der er håndværkere involverede.
( - hvilket minder mig om at Kæreste fortalte om et gymnasium, der skulle renoveres over sommerferien. Da lærere og elever mødte til et nyt skoleår i august var arbejdet imidlertid endnu ikke påbegyndt... men heldigvis for gymnasiet havde de tegnet en kontrakt, der betød at hver uge, projektet blev forsinket, mistede håndværkerne 1 million kroner (sic!). De præsterede at miste 6 millioner. 6. Millioner. Kroner.)

Nåmen, HVIS vi nu er så heldige, så kan det godt ske, at jeg går lidt overboard med handywork og derfor får en noget dårligere tid end planlagt til søndagens sparta-kvindeløb. (Hvor jeg i øvrigt regner stærkt med både at spotte og heppe på Maren og de heldige, der skal gennemføre de 10 km sammen med hende)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar