torsdag den 24. marts 2011

Paustian og kæreste-tid

Alle burde unde sig selv et stop forbi Paustian.

Kærestes fødselsdagsgave til mig, vol. II, bestod af et besøg dels blandt smukke, smukke møbler. Bl.a. den ultimative loungestol:
Hvis man nogensinde vandt i Lotto (gad vide om jeg skulle begynde at spille?), så flyttede denne omgang Eames hjem til mig.
Vi lurede også på mere realistiske nye medlemmer af bolig-familien. Der skal dog lige spares lidt mere sammen inden det kan blive virkelighed.

Et besøg på Paustian bliver i øvrigt KUN bedre, hvis man forkæler sig selv (eller bliver forkælet) med et besøg på restauranten. Vi var der til en fabelagtig frokost, der blev nydt i solskinnet (bag ruder, men alligevel). Ens verden bliver altså bedre, når nogen stiller et glas kølig Riesling og et tårn af stenbiderrogn med syrlige æblebidder, en fed creme fraiche og smørristet toast foran éen. Kæreste var også lykkelig for sin torskegratin. Hele menuen kan læses her

Alt i alt blev det en af den slags middage, der blev til en af den slags eftermiddage, hvor man bliver helt ør af lykke og får sommerfugle i maven, hver gang man smiler til Kæreste. Også selvom forelskelsesfasen ifølge al naturvidenskab er overstået for længst.

Er der noget bedre end at vide, at man er lykkelig i sit forhold?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar